sunnuntai 14. lokakuuta 2012

mihin sä meet mitä sä teet kenelle voin puhua kun sä olet kaukana

Eilen oli, sitten se superi jota oon oottanu 3 viikkoo.. Oli kyllä odottamisen arvonen tapahtuma! Oli parasta nähdä kavereita pitkästä aikaa ja tutustuu uusiin ihmisiin (:

Se superi alkoi kello 12, seminaarikokouksella eli sellainen hengellinenkokous missä aiheena oli rakkaus Jeesukseen Kristuksen ja kuinka me voidaan sitä osoittaa hänelle.

Tässä on muutamia tapoja miten juuri sinä voit osoittaa että rakastat häntä.

Voimme rukoilla.

Lukea mormoninkirjaa tai/ja raamattua päivittäin.

Suorittaa seminaaria. (Myös ei jäsenet voivat aloittaa sen suorittamisen.)

Mennä kirkkoon sunnuntaisin.

Palvella muita ihmisiä.

pyrkiä tekemään oikeita valintoja myös pienissä asiossa koska, pienillä valinnoilla on suuri merkitys.

tehdä edistymis/Velvollisuus Jumalalle-ohjelmaa.    Ei jäsenillä tarkoitettu selitys  edistymis/velvollisuus Jumallalle-ohjelma=Edistymis-ohjelmaa on lehtinen missä on erilaisia kokemuksia ja projekteja joita voi suorittaa toisissa pitää kirjoittaa ja toiset ovat konkreettisiä esimerkiksi auta perheesi ruuan valmistamisessa ja ostamisessa 2 viikon ajan ja esimerkkinä projektista lue mormoninkirja ja se on siis tarkoitettu 12-17 vuotiaille. No tuosta Velvollisuus Jumalalle en oikein osaa kertoa koska se on tarkoitettu pojille,  mutta kaipa se on saman tyylinen :)


Sen jälkee alko toiminnat oli monenlaisii toimintoja sekä hengellisii ja niitä ei nii hengellisii :D Hengellisenä esimerkkinä on sukututkimusluokka ja ei nii hengellisenä wii-luokka eli pelataan vaan wii:tä:DToimintojen jälkee oli ruokailu mä ja mun pari kaverii käytiin nopeesti syömässä ja mentiin sitte keskustaa. Ja tultiin takasin ennen, kun seuraava juttu alko.

se oli kans hengellinen juttu :)


No sit lopuks oli tanssit/ disco <3 täs muutamii ihanii ja hyvii biisei sieltä tansseista  :)
Tuli tanssittuu kyllä aika paljo.


2 kommenttia: