perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuvapläjäys ja storyy


Sori oikeesti ei oo ollu aikaa kirjotella nyt pitkäänaikaan !  joten kun toivomuksia on esitetty siitä että kertoisin omasta elämästäni niin tässä tulee kuvia nyt aika pitkältä aikavälilta mun tavallisista viikonlopuista viikonpäivistä  :)
 No kerron nyt viimeviikonlopusta perjantaina mun kaksi siskonlasta tuli yökylään. Ja lauantaina me oltiin sitten mun siskonmiehen synttäreillä siellä oli oikein mukavaa karaokee ruokaa ja semmosta ja näin mun siskon pikkuvauvan ekaa kertaa tuossa on sen kuviikin:). Sunnuntaina oli vaarnakonfferenssi jossa sitten näki kavereita :) Oli haikeeta lähtee sieltä :( Vaarnakonffa on semmonen joka järjestetään 2 kertaa vuodessa koko vaarnalle tamperetalossa ja jäsenet puhuu siellä. Mutta ihan kaikkii kavereita ei nähny, koska sinne ei tullut helsinginvaarnaa eikä lähetyskenttää.  myöhempien aikojen pyhät on jaettu Suomessa 2 vaarnaan ja yhteen lähetyskenttään jotka kaikki sitten omassa paikassaan pitävät vaarnakonfferenssin. Mutta kaikkii kavereita näkee, sitten uudenvuodenkonffassa. Uutenavuotena! Oon ihan innoissani siitä ja ootan sitä:) Sinne tulee kaikki nuoret ympäri suomee :) Ja se kestää 2 yötä:) Ootan sitä, koska näkee kavereita siel on disco tanssit todistuskokous yms:D No sitte sunnuntaina sen vaarnakonffan jälkeen menin mun kaverille Melinalle ! :) Ja meillä oli ihan superkivaa. Ootan myös jouluu! Seuraavassa postauksessa sitten vastailen niihin kysymyksiin mitä te lukijat ootte lähettäny:)  Ja ps tässä postauksessa on kaikkia kuvia pitkältä aikaväliltä mutta, myös aika uusii:)  Nyt toimintoihin kirkolle :)
5 kommenttia:

 1. Nii mikä se vaarna siis on? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarkottaa useamman seurakunnan yhteenliittymää:) Suomessa on 2 vaarnaa:)

   Poista
  2. Tässä linkki kirkon viralliselta sivustolta löytyvään selitykseen vaarnasta (katso viidennestä kappaleesta eteenpäin)

   http://www.mormonit.fi/aineistoa-tiedotusvaelineille/hallinto.html

   Kyseessä siis organisaation erään osan nimitys.

   Poista
  3. Kiitos, että laitoit linkin, kun toi oli vaikee ite selittää :)

   Poista
  4. Ookei, toi selvensi! Tack :DD

   Poista