perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ilman ajattelemista ei olis elämää

Viimeaikoina oon miettiny kuinka vahva mun usko mulla oikeestaan on. Musta tuntuu, että se heikkenee kokoajan ellei sitä kasvata ja tee niitä asiota mitkä sitä kasvattaa. Lähiaikoina oon miettiny tätä asiaa tosi paljon. Tiiän, että tää on tosi henkilökohtainen asia.  Olisi aivan ihanaa päästä temppeliin pian <3 Sieltä saa niin paljon voimaa. Myös oon miettiny sitä, että mitä väliä sillä on mitä muut ajattelee siitä että kirjotan tämmöstä blogia joka ei oo mikää main-stream blogi se ei tee musta suosittuu, mutta ihan tosi se ei haittaa. Se riittää et kuitenkin on kavereita koulussa ja kirkossa ja muualla ihan tarpeeksi :) Ja Taivaan Isällekkään ei oo mitään välii onko suosittu vai ei. Sen silmissä kaikki ihmiset on samanarvoisia. Tälläsii ajatuksii mulla. Hyvii viikonloppuja <3                             6 kommenttia:

 1. hyviä ajatuksia, tykkään!!
  -Hiekkalaatikon hemuli-

  VastaaPoista
 2. niin kauniita ajatuksia. ja tykkään ettei tää oo mainstream-blogi :) arvostan kovasti, että uskallat puhua tälläsiä täällä!

  Vilja

  worldseenbyvilja.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kaunis postaus, rakastan. Oot Kiri oikeesti aivan ihana ihminen ja mun mielestä on ihailtavaa, että sä jaat ajatuksia sun uskosta sun blogissa! Se antaa voimaa monille kirkon jäsenille kuten myös kirkon ulkopuolsille. Pysy aina tollasena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna Kiitos <3 ja sä se oot aivan ihana ihminen ja mulle esimerkki !

   Poista