maanantai 17. kesäkuuta 2013

SUMMER


Moikka kaikki! pitkä tauko johtuu et on ollu koko ajan kiireitä. No mut ekaks oli EFY se oli aivan mahtava ja hengellinen ja kaikkee! kamalinta oli se että jouduin lähtemään sieltä jo keskiviikkona kun, tulin kipeeksi En olis todellakaan halunnu lähtee! :( no palasin sitten sinne vielä todistuskokoukseen se oli aivan ihana. No mun pari kaks ekaa viikkoo meni siis siinä että EFY. Sitten Essi olikin täällä viikon yökylässä:) Sen jälkeen oltiin meijän kaverilla Minnalla muutama päivää ja menin sitten Essille pariks päiväks. Nää ekat kolme viikkoo on ollu aivan mahtavii ja ollu älyttömän hauskaa! mahtavaa että, melkee koko kesä vielä edessä se meneekin tässä kirkonkavereiden ja muiden kavereiden kanssa ja kahdella kirkon nuorille tarkoitetulla leirillä oi tulee niin hauskaa! Muutes nyt kesällä muutenki postailen harvemmin. Voi olla et teen yhen isomman postauksen koko kesästä sit kesänlopussa. Lopuks ajatuksii ja kuvia menneeltä kahelta viikolta.Ajatuksii: lainaus Thomas o Monson "älkäämme olko yhtä päättämättömiä kuin klassikkokirjassa Liisa Ihmemaassa. Muistattehan, että Liisa tulee tienristeykseen, jossa hänen edessään on kaksi polkua.Kumpikin johtaa eteenpäin mutta vastakkaisiin suuntiin.Liisa kohtaa kissan ja kysyy tältä Mitä tietä minun tulisi kulkea. Kissa vastaa "se riippuu siitä minne tahdot kulkea ellet tiedä minne tahdot kulkea sittenhän on samantekevää mitä tietä kuljet" toinen lainaus on erään ystäväni puheesta kirkossa: "sinulla täytyy olla tieto siitä mitä teet ja mihin menet jos hyppäät viereisen asemalaiturin junaan joudut kauas, paikkaan minne sinun ei ollut tarkoitus mennä" Meillä kaikilla on vain yksi elämä yksi tilaisuus. Valinnanvapaus valita mitä teemme miten käytämme aikamme. Kumpaan junaan hyppäämme. Kukaan muu ei voi päättää sitä meidän puolesta se on jokaisen oma päätös. Noi äsköiset asiat sai mut miettimään asioita ja liikuttumaan. ne osu ja uppos suoraan sydämeen. Mä en ite ole mikään täydellinen käskyjen pitämisessä.Ei kukaan muu ole paitsi Jeesus ja Taivaan Isä. Ja lopuks viel lainaus yhdestä kirkon laulusta "Nyt päällä maan käyn tietäni uskon turvin oon lapsi kallis taivaallisten vanhempain" http://open.spotify.com/track/04lSrPCYId76ftPqmKg53n ja yks aivan ihana EFY-biisi :)

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus Kiri! Oot niin hyväntuulinen ja sellanen ihanainen ja sit viel kun on kuvii kaikist ihanist tytsyleist! Esim musta, mä oon aika hurmaava XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos senkin ihana!!! Päivän piristys :)

   Poista
  2. Hihi Kiriläinen sä niin oot mun heinäkuun to do -listalla http://susanna-behindmyeyes.blogspot.fi/2013/07/july-to-do-list.html !!! :D

   Poista
 2. Mikä on EFY? :D Sori, tyhmä täällä taas kyselee;)

  Ja muuten, onks mormoneilla oikeesti jotain pukeutumisrajoituksia...? Mietin vaan tota ekan kommentoijan kommenttia:)

  VastaaPoista
 3. EFY (=especially for Youth) on mormonikirkon nuorille järjestämä hengellinen noin viikon kestävä tapahtuma, joka sisältää hengellistä opetusta, tutustumista muihin nuoriin, tanssia yms.
  mormoneilla ei ole niin sanottuja "rajoituksia" pukeutumiseen, vaan neuvoja, ohjeita ja suosituksia siitä, miten voi pukeutumisellaan osoittaa kunnioitusta omaa kehoaan kohtaan. Esimerkiksi suositellaan, että hameet ja shortsit ylettyvät polveen ja että olkapäät peitetään. Pukeutuminen voi vaikuttaa itsetuntoomme sekä siihen arvostammeko muita ihmisiä.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!! (: Ootte kauniita <3

  VastaaPoista