keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Yeah I like newyears conference!

Uv-konffa mistä kerroin loppui tänään aion kertoa siitä hengellisestä näkökulmasta. Mun mielestä se antoi paljon hengellisiä voimavaroja. Pystyin tuntemaan Pyhää Henkeä vahvasti ja oli ihanaa viettää 2 päivää samanhenkisten ihmisten kanssa joilla on samat arvot. Ensimmäisenä päivänä oli perheilta perheiltaa varten jakauduttiin ryhmiin. Siellä aiheena oli todistaminen jos oikein muistan? Ks:todistaminen tekstin lopusta.Perheillassa jaettiin laput jossa toisessa luki tuntematon henkilö jolle todistin ja toisessa tuntemani henkilö jolle todistin.   Koko konferenssin ajan niin maanantaista aina keskiviikon todistus kokoukseen asti oli tilaisuus todistaa jollekin ihmiselle. Tiistaina oli hengellisiä luokkia joidenka aihealueet olivat suunnilleen: Seurustelu, todistaminen ja lähetystyö, ajankäyttö, ja ,sitten askartelimme säästölippaat missä luki (Ks;kymmenykset) kymmenykset  lähetystyö ja itselle. Ikävää oli,että lippaita ei ollut kuin yksi per seurakunta. Mun mielestä seurustelu-luokka oli tosi mielenkiintoinen, koska kerrankin oikeesti perusteltiin kunnolla 16-vuoden ikärajaa seurustelun aloittamisessa. Ajankäytöstä kertova luokka oli ajatuksia herättävä. Viimeisenä päivänä eli tänään oli todistuskokous. (Ks todistuskokous) Se oli tosi hengellinen ja hyvä siitä sai paljon irti ja monet ihmiset kävi todistamassa. Ihan paras konffa oli! Mutta haikeilla mielillä lähdin konffasta, kun kavereita näkee seuraavan kerran vasta helmikuussa tai maaliskuussa. Lopuksi selitykset ks-merkityille sanoille.

Todistaminen: Kirkossa todistaminen tarkoittaa uskonasiosta esim evankeliumista   kertomista jakamista tai kokemuksen kertomista muille ihmisille

Todistuskokous: Erityinen kokous yllä mainitulle.

kymmenykset: tarkoittaa sitä osaa tuloista mikä maksetaan kirkolle eli kymmenesosa tuloista.

Vielä selvennys eli tähän postaukseen ei kuvia tule vielä konffasta, eli teen erikseen sitten tästä valokuvapostauksen.
2 kommenttia:

  1. en löyä täältä sitä mistä voi ryhtyy lukijaks?? mut joo haluutko tulla lukee mun blogia? ;) joo mutta kiva blogi ja nii ootan sitä kuvapostausta !

    VastaaPoista
  2. En itsekkään sitä löydä :o yritän tehdä asiaan muutoksen ja Kiitti ;) ja tottakai! Mikä sun blogin nimi on ;) Ja yritän Tiianen :D tehdä sen tänään!

    VastaaPoista