maanantai 15. huhtikuuta 2013

Missä on turvani ?

Eilen kirkossa (juuri ja juuri jaksoin sinne lähteä) koska oon ollu viime aikoina tosi vetämätön ja väsynyt enkä jaksa kauaa oll pystyssä. Kaikki ei oo ihan ok. Joten mennään varmaan lääkäriin piipahtamaan tällä viikolla. Nytkin täällä kotona olen kun yksinkertaisesti ei vaan jaksa. Mutta se siitä.
Oon miettiny et kui siunattuja me ollaan kun saa kuuluu tähän kirkkoon josta saa paljon ihanii hyvii ystävii ja voimaa ja iloa. Ja musta on niin hienoo kun tietää mikä on elämän tarkotus. Et tää on niinku koetusaika. Jonka ei todellakaan oo tarkotus olla helppo. Ja se on kyllä tullu mulle ainakin harvinaisen selväksi. Lainaan yhden mun lempi kirkonlaulun sanoja.

"Valot maailman himmentää ja harhaan vie ystäväsi väärään johtaa kunnes pimeys täyttää elämäsi laula laulu tää" Ja toisen lempparilaulun sanoja


"Missä on turvani löydänkö rauhaa kun ympärilläni kaikk mustaksi käy mistä mä avun saan kun myrsky pauhaa tuskat kun yltyy vaan tietä ei näy" Ja vastaus on että, apuu turvaa saa ystäviltä ja rukouksista. Ihanaa viikonalkua kaikille <3

5 kommenttia:

  1. paljon voimia sulle! tuun aina tosi íloseks kun luen näitä sun tekstejä:)

    VastaaPoista
  2. Mieti Kiri, et ilman kirkkoa mekään ei oltais koskaan tavattu!! Ei ois randomtextpartyja, pastoria, gorillaa.... :DD Vaikka tietty randomtextpartyt on pieni ilo verrattuna siihen todelliseen onneen, mitä evankeliumi tuo elämään! :)

    VastaaPoista