torstai 11. huhtikuuta 2013

see heaven got plan for you

Hellou! nyt viikonloppuna Essi oli meillä julkaisukelposia kuvia ei tullu otettuu paljookaa. Oli tosi hauskaa! syötiin ja naurettiin ja jatkui samaa rataa sillä kumpikin oli aika väsyneitä.  Viikonloppu meni liian nopeeta. Ja otettiin tosi rennosti. Sunnuntaina katsottiin kotona yleiskonfferenssi! Essin juna lähti vasta illalla eli meillä oli 2 kokonaista päivää aikaa. Lauantaina käytiin hoitamassa mun siskonlapsii oli älyttömän hauskaa! Ja illemmasta käytiin ulkona kuvailemassa niistä kuvista tuli..no ei niin julkaisukelposia.    Lopuksi ajatuksia evankeliumista jälkeenpäin kun kattoo niin tais tulla aikamoinen romaani :D Yleiskonffa: Eka puhessa puhuttiin tekniikasta ja sosiaallisesta mediasta. Ajankohtainen aihe. tässä on yksi hyvä lainaus siitä "laitteet  voivat johtaa laiskotteluun"   Kirkossa on viimeaikoina puhuttu paljon tekniikasta, että kuinka se voi olla hyvää tai huonoa. Ja että se on saatanan keino johdattaa pois oikealta polulta. Se on ihan totta, sillä netissä voi päätyä vahingossa mille sivulle vain ja sosiaallisessa mediassa on naurettavan helppo tuhlata paljon aikaa kokemuksella. en nyt muista kuka näin sanoi mutta, kaikki mitä katselemme ja kuuntelemme vaikuttaa meihin eli ei kannatta ajatella, että "ei se muhun mitenkään vaikuta"
 koska asia on näin siksi kirkossa kehotetaan etsimään hyviä ystäviä joilla on samat arvot. Kuka on väittänyt että se on helppoa! Suurimmalla osalla kirkonnuorista on varmasti kavereita jotka kiroilevat. Mutta kun me kerromme heille arvoistamme he osaavat ehkä arvostaa meidän arvoja. Ja eivät esim. kiroile meidän seurassa! Mulla on ystäviä jotka pyytävät anteeksi jos kiroilevat. Musta on hienoo et ne kunnioittaa tolleen toisten arvoja. Ja me voidaan olla heille hyvii esimerkkejä eli me ei kiroilla pukeudutaan säädyllisesti yms.
Sillä on oikeesti merkitystä se valo jos me ollaan uskossa puhtaita näkyy meistä! Vaikka me ajatellaan useimmiten ettei sillä ole mitään merkitystä sillä todellakin on merkitystä! ja se että me uskallettaan puolustaa meidän arvoja vaikka oltaisiin ainoita jotka niin tekee se on tärkeää ja merkityksellistä! vaikka se tuskin lisää sosiaalista suosiota. Niin eihän se oo tärkeintä vaan suosio Jumalan silmissä.      jaksamisia ja muistakaamme puolustaa arvojamme <3   Tää oli enemmän jäsenille tarkotettu postaus. Jos et oo jäsen ja luit tän niin kysyä saa:)  pus och kram

<3                                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti