torstai 13. syyskuuta 2012

Forever together

Heippa taas kaikki anteeksi näin pitkä tauko :)

Mutta aiheena on tosiaan tänään Forever together

Meidän pyhinpaikka on temppeli ja siellä voidaan tehdä monia pyhiäliittoja kuten esimerkiksi temppeliavioliitto se eroaa tavallisesta avioliitosta mm sillä lailla, että se on ikuinen eli se jatkuu myös kuoleman jälkeen. Mun tavoite on temppeliavioliitto kelvollisen miehen kanssa mietin ,että kannattaa valita ne poika huolella ,koska sen saman pojan kanssa on tarkoitus olla ikuisuuteen saakka. Ja sitten, kun on tarpeeksi vanha seurustelemaan (16v). Mun mielestä myöskin kannattaa valita poika jota oikeasti rakastaa ja uskoo rakastavansa vielä monen monen vuoden päästä. Mun mielestä tää päätös ettei tyydy mihinkään muuhun kun temppeliavioliittoon kannattaa tehdä varhain. Nuorissa-naisissa sunnuntaisin on ollut hyviä oppiaiheita temppeliavioliitosta ja ne on auttanut päätöksen teossa :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja muutenkin tosi nätisti kerrottu temppelistä! Hienoo lukee se tällein julkisena netistä et oot ijan 100% iankaikkisen avioliiton kannalla <3 Jatka samaan malliin!
    -Jenny-

    VastaaPoista
  2. Hyvää asiaa kirjoitat, oon ylpee sun uskostas! Mutta koitappas saada kielioppi kuntoon, on ikävä lukee tekstiä, joka on täynnä kielioppivirheitä ihan perusasioissakin. Keep on writing!:)

    VastaaPoista